hren

NAJMLAĐA ČLANICA CROATIA RECORDSA HRABRO KROČI GLAZBENIM VODAMA
„U ritmu marimbe“ naziv je novog singla perspektivne kaštelanske pjevačice Kornelije, inače najmlađe članice obitelji Croatia Recordsa, koji svojim zaraznim „ljetnim ritmom“ donosi obilje vedrine i dobrih vibracija.

Glazbu i aranžman za pjesmu potpisuje poznati autor Boris Đurđević, dok je autorica teksta  Valerija Đurđević. Nakon pjesme “Zapleši”, koja je naišla na sjajne reakcije publike i struke, ova mlada Kaštelanka spremna je ispisati još jednu stranicu svoje glazbene priče ovim novim singlom.

Petnaestogodišnja Kornelija Petak  javnosti je postala poznata kao sudionica glazbenog natjecanja „Zvjezdice“,a  svojim izvedbama poznatih i  tehnički izuzetno zahtjevnih pjesmama  kao što su “Respect” Arethe Franklin, “Mercedes Benz” Janis Joplin, “Simply the best” Tine Turner... osvojila je žiri ali i publiku.

Njezin talent prepoznao je i poznati autor i producent Boris Đurđević  ali i najveća izdavačka kuća u regiji, Croatia Records. Upravo je Đurđević autor glazbe, teksta te aranžmana i Kornelijinog prvog singla “Zapleši”, s kojim se ova simpatična Kaštelanka predstavila u nešto drugačijem svjetlu, u pratnji zaraznog dance beat-a.

Iako joj je pjevanje hobi koji definitivno već poprima i profesionalne razmjere, Kornelijauspješno balansira između školskih obaveza i glazbene karijere, a kao članica splitske škole Music Talents i dalje marljivo „brusi“ svoje vokalne tehnike, pa ne iznenađuje činjenica što je sa svega trinaest godina dogovorena i suradnja s Croatia Recordsom.

 

Foto: Privatni album


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij