hren

LJETNI KONCERT NA SPLITSKOJ TVRĐAVI GRIPE
U ime Zaklade „Hrvatska za djecu“ glazbenice Mia Dimšić i Domenica održat će tradicionalni donatorski koncert na splitskoj tvrđavi Gripe  u subotu, 22. kolovoza u 21 sat. Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je osobama Hrvatskog saveza gluhoslijepih osoba „Dodir“. Prikupljenim sredstvima će se educirati osobni asistenata bez kojih gluhoslijepe osobe ne bi imale nikakvu šansu za uključenje u normalan život, u ovom slučaju za njih 40 koliko ih broji ovaj savez.

Mia Dimšić i Domenica Žuvela nove su ambasadorice Zaklade „Hrvatska za djecu“ koje ovim koncertom najavljuju prekrasnu glazbenu ljetnu večer ispunjenu emocijama. Atraktivne djevojke dugogodišnje su prijateljice i omiljene glazbenice mladih. Koliko volimo pjevušiti upravo mladenačke hitove govori debitantski album Mie Dimšić Život nije siv koji je nakon izdavanja u rekordnom roku postao najprodavaniji album.
Naslovna istoimena pjesma proglašena je najslušanijom, a Mia priznanjem za najbolju mladu izvođačicu. Život nije siv zaradio je i nagradu Porin, a istu nagradu Mia je osvojila i za pjesme Bezimeni i Božićno jutro. Jednako omiljeni su i hitovi Domenice koja je već s debitantskim singlom Kad sam s tobom osvojila nagradu za najboljeg debitanta na Splitskom festivalu. Na istoimenom festivalu kasnije je pobijedila izvodeći pjesmu Mi protiv nas s Damirom Kedžom, a nakon toga ova perspektivna glazbenica natjecala se i na Dori. Njezin posljednji album Ćiribu ćiriba osvojio je Porin za najbolji album zabavne glazbe.

Zaklada “Hrvatska za djecu” djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece. Zaklada je do sada održala dva godišnja donatorska glazbena koncerta te sakupljenim prihodom od ulaznica pomogla brojnoj potrebitoj djeci i mladima.

Ulaznice za koncert Mie Dimšić i Domenice za Zakladu “Hrvatska za djecu” mogu se kupiti u sustavu Croatia Tickets-a putem službene stranice www.croatia-tickets.com po cijeni od 100 kuna.  Pokrovitelji koncerta su Grad Split, JANAF, HDS ZAMP te Karaman koncert.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij