Nacionalni park istaknuo se pružanjem izvrsnih usluga i iskustava posjetiteljima i gostima.
Ovih dana zaljubljenici u ljepote Plitvičkih jezera niti ne pomišljaju da bi u znatnijem broju napustili ovaj nacionalni park. Nije tome doprinijela niti drastičnija pomjena vremenskih prilika jer ovaj prirodni artefakt ima svoje poklonike u svim dijelovima godine. Na uzmak ih ne tjeraju niti jutrošnje temperature zraka koje su ovom dijelu Like, uz slabu kišu, iznosile samo 12 stupnjeva celzija, piše Novi list.

JUNP Plitvička jezera dobitnik je ovogodišnje nagrade Travellers Choice Award. Tako su se Plitvice i ovaj dio Like našle među prvih 10 posto atrakcija za posjetitelje u svijetu! Uz to NP Plitvička jezera treći je na listi „Najbolji od najboljih“ nacionalnih parkova u Europi, te 21.na rang listi u kategoriji „Najbolji od najboljih“ nacionalnih parkova u svijetu!

NP Plitvička jezera se istakao pružanjem izvrsnih usluga i iskustava posjetiteljima i gostima, a sve u htijenju i nastojanju svakodnevne predanosti svih zaposlenika Parka prema istima pa su se našle i među 10 posto atrakcija na svjetskoj razini.

Izvor: Poslovni.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij