hren

clint eastwood

91 MU JE GODINA TEK
Živuća glumačka i filmska legenda ne shvaća zašto redatelji odlaze u mirovinu

Krajem tjedna na velika platna stiže najnoviji film Clinta Eastwooda kao redatelja i glumačke zvijezde, 'Cry Macho'. S obzirom na to da je legendarni glumac i filmaš u svibnju navršio 91 godinu, mnogi su pretpostaviti da je ovo možda njegov posljednji film, ali on se s tom tvrdnjom nimalo ne slaže.

U posljednjem intervjuu za Los Angeles Times, Clint je otkrio kako se povući ne planira, pogotovo ne od režije. Podijelio je i jednu stvar koja bi ga jedino mogla natjerati da napusti glumu.

„Zašto, dovraga, još glumim u svojim 90-im? Hoće li me ljudi početi gađati rajčicama? Došao sam do točke razmišljanja je bilo dosta, no ne i točke razmišljanja o prekidu“, otkrila je u intervjuu živa legenda Hollywooda.

Zanimljivo je kako su producenti ovu ulogu u filmu 'Cry Macho' Eastwoodu ponudili još 1988., ali on je tada rekao kako je premlad i da bi htio biti iza kamere i režirati, a da ulogu preuzme Robert Mitchum. Njegova ideja nije se realizirala, a Eastwood se vratio ovoj priči kada je bio dovoljno zreo da se ne mora previše mučiti glumiti starca.

 „Nikad nisam mislio da je gluma stvar intelekta. Za projekte se odlučujem srcem i o tome je nepotrebno previše razmišljati“, kazao je Eastwood za Los Angeles Times te otkrio kako za sada nema novih projekata u planu, ali da je otvoren ako se nešto pojavi, ako ga neka priča privuče. Legendarni Clint dodao je i to da režiju smatra poslom koji se može raditi u bilo kojem dobu, ne razumije kako neki redatelj može otići u mirovinu, jer on to voli i ne bi želio prepusti posao nekom drugom i na kraju biti nezadovoljan.

Izvor : Rtl.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij