restoran ekipa

Akcija Mjesec hrvatskog turizma započela je početkom mjeseca listopada i do kraja istog mnoge turističke usluge i doživljaji nudit će se s popustima od minimalno 35 posto. 

Tijekom akcije ljubitelji putovanja moći će posjetiti razne dijelove Hrvatske te konzumirati brojne turističke proizvode i usluge, od smještaja, prijevoza, kulturnih, povijesnih, prirodnih znamenitosti i turističkih atrakcija pa do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja. 

Akciju prati marketinška kampanja koja će dodatno informirati i, očekuje se, potaknuti turističke subjekte da se uključe, kao i građane domaće turiste da iskoriste priliku za putovanjima i doživljajima po pristupačnijim cijenama, piše Index.

“I sada u Hrvatskoj imamo oko 200 tisuća turista, a posezona i cijelo jesensko razdoblje idealni su za kraći odmor i otkrivanje novih destinacija. Vjerujemo u vrlo dobre rezultate ovog projekta i njegovog doprinosa ukupnim turističkim rezultatima ove godine”, poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, koji naglašava i važnost daljnjeg pridržavanja svih propisanih epidemioloških mjera i odgovornog ponašanja.

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac ističe pak da se akcijom želi potaknuti domaće i strane turiste na istraživanje Hrvatske, ali i produljiti sezonu.

Izvor: Turizam24.com


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada