igranje

Odgajati dijete koje je puno energije je iscrpljujuće, ali je tako nevjerojatno važno.
Važno je imati popis aktivnosti za djecu visoke energije. Kad se ne osjećate dobro i morate spriječiti svoju djecu da puze po vama. Kad je prehladno igrati se vani 47. dan zaredom. Kad se čini da se djeca ne mogu dogovoriti. Kad žele pogledati JOŠ JEDNU epizodu omiljene crtane serije.

Kad se pitate kako sagorjeti energiju prije spavanja jer vaša djeca samo spavaju noću ako su tog dana bila stvarno aktivna. Zbrojite sve te scenarije i ovaj popis bi vam mogao dobro doći gotovo svake minute svakog dana!

Odgajati dijete koje je puno energije je iscrpljujuće, ali je tako nevjerojatno važno. Može poboljšati pamćenje vašeg djeteta i zapravo potaknuti razvoj djetetovog mozga!

Ogledalo, ogledalo

Jedna osoba je vođa, a svi ostali kopiraju sve što vođa radi (ovo bi mogao biti odličan trening za mamu ako ubacite čučnjeve, trbušnjake, skakače i sl.).

Igrajte aktivnu društvenu igru

Od Twistera do pantomime, sve su to igre koje će unijeti radost i dinamičnost. Pokrenut će djecu i fizički, a i uključit će moždane vijuge.

Žaba skok

Žaba skok brzo će povisiti broj otkucaja srca vašeg djeteta (i brzo ih umoriti za raniji odlazak na spavanje).

Plesna zabava

Ples s djecom je mnogima omiljeni način da budu aktivni s njima. Ljepota spontane plesne zabave je u tome što se može izvesti bilo gdje i bilo kada!

Igra za čišćenje

S ljubavlju možete učiniti bilo što u igrama u zatvorenom za djecu. Čak i čišćenje! Ako postoji određena prostorija u kući koju treba pospremiti, jedno od djece može odabrati pjesmu uz koju ćete čistiti, a ostali zajedno čiste cijelu sobu prije nego pjesma završi.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada