witc

POLAZNICI ĆE MOĆI UČITI JEZIKE UZ IZVORNE GOVORNIKE
Studenti i mladi volonteri neprofitne organizacije AIESEC u Splitu već dugi niz godina organiziraju projekt pod nazivom World in The City. Riječ je o projektu koji provodi edukacijske radionice stranih jezika.

Radionice su dugogodišnji projekt na kojemu se studente, mlade, ali i opću populaciju podučava određenim stranim jezicima koje u svom radu dijele na osnovnu i naprednu razinu. Strani praktikanti koji dolaze u Split, ne podučavaju samo svoj materinji jezik već polaznike upoznaju sa svojom kulturom, običajima, tradicijom. U sklopu ovog projekta bit će i organiziran događaj pod nazivom Global Village, koji ima za cilj predstaviti zemlje iz kojih strani praktikanti dolaze. Strani praktikanti nastoje kroz posebne interaktivne i zanimljive edukacijske materijale/radionice ostvariti što bolji izlazni rezultat, odnosno nastoje kreirati svoje radionice s jasnim ishodima učenja u cilju što većeg poboljšanja stranog jezika za polaznike.

AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih na svijetu (djeluje aktivno u 127 zemalja, a ukupno u 140 zemalja na svijetu), koja je vođena od strane mladih ljudi koji imaju manje od 30 godina. Oni su nepolitička, neovisna i neprofitna organizacija čiji članovi nastoje poboljšati sebe i zajednicu te su posebno zainteresirani za svjetska pitanja, vodstvo te cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje.

U sklopu ovogodišnjeg projekta World in The City organiziraju jezike:

- engleski osnovna razina
- engleski napredna razina
- njemački osnovna razina
- njemački napredna razina
- španjolski osnovna razina
- španjolski napredna razina
- francuski osnovna razina

Trajanje radionica je 5 tjedana.
Radionice se održavaju 3 puta tjedno u trajanju od 90 minuta.
Studentima je pohađanje radionica besplatno, dok je za ostale cijena 150 HRK.

Prijaviti se možete putem obrasca OVDJE


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada