supertalent2

Danas je na rasporedu druga polufinalna emisija Supertalenta. Nastupit će novih devet polufinalista, od kojih će troje proći u finale. 

Među ostalima, na pozornicu će danas stati i Anatacha Filimone, kojoj je nakon njezina nastupa na audicijama Martina Tomčić dala zlatni gumb.

Anatacha se priprema za nastup, a tim se povodom oglasila i na Instagramu. Sinoć je objavila svoju fotografiju iz talent-showa i napisala da polako odbrojava vrijeme do izlaska na pozornicu.

Gledatelji na društvenim mrežama počeli su raspravljati hoće li se Anatacha izboriti za finale ovogodišnjeg Supertalenta.

"Ma ona sigurno prolazi", "Sve ovisi što će i kako otpjevati", "Nadam se, ali s obzirom na to koliko je žiri prošli put podbacio, sumnjam", "Naravno da će proći u finale", samo su neki od komentara. 

Podsjećamo, Anatacha Filimone na audiciji je izvela pjesmu I'll Never Love Again iz filma Zvijezda je rođena, a nakon njenog izrazito emotivnog nastupa čitav studio je utihnuo. Nakon toga i žiri i publika su ustali i zapljeskali 18-godišnjakinji.

Emotivna životna priča

Anatacha je u predstavljanju otkrila da je doživjela vršnjačko zlostavljanje tijekom školovanja zbog boje svoje kože.

"Ja sam umorna što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene", rekla je.

Danas pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara i živi u učeničkom domu sa sestrom, koja je tri godine mlađa od nje.

Foto: Screenshot Youtube

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada