mala

Samostalni projekt mladog glazbenika Ante Cinottija umjetničkog imena Grim Burns ugledao je svjetlo dana. Cijela ideja zaživjela je krajem prošle godine s njegovim debut albumom Dance Of A Clown za koji je tekstove, glazbu i aranžman u cijelosti napisao sam.

A da plod ne pada daleko od stabla govori i činjenica kako su i njegov prapradid Ante i pradid Josip Bepo Mornar, te baka Jadranka Cinotti (rođena Mornar; nastavnica glazbene kulture) svirali u Narodnoj glazbi Donja Kaštela (današnji HPD Zrinski), a njegov otac Ivan Cinotti profesor je glazbene kulture, producent, skladatelj i rock glazbenik.

Album se sastoji od 8 pjesama i njime vas Grim Burns vodi na putovanje mnogih glazbenih žanrova kao što su klasični rock, hard rock, alternativni rock i pop rock. Oslanja se na radove old school izvođača, ali i dalje stvara atmosferu nečeg novog i svježeg.

Njegovu glazbu najbolje je opisati kao moćnu, ali u isto vrijeme profinjenu, ispunjenu sirovim emocijama i istinskom strašću. Neprestana želja za stvaranjem nečeg drugačijeg je ono što bi vas najviše trebalo privući. Eksperimentiranje je jedna od glavnih karakteristika što znači da se njegova glazba također može opisati kao nepredvidiva.

Album je snimljen u studiju izdavačke kuće Extra Music, koja je ujedno i izdavač albuma, u produkciji Ivana Cinottija, a omot albuma rad je akademskog slikara i umjetnika Marca Antonia Cinottija.

Album možete pronaći na svim streaming platformama te ga možete poslušati i na Youtube linku OVDJE

Foto: promo


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno