NAOBRAZBA ZA PLANINARE
Hrvatsko planinarsko društvo Malačka – Donja Kaštela organizira 4. Opću planinarsku školu za članove Društva kao i ostale zainteresirane planinare u trajanju od 8 tjedana počevši od 19. veljače.

Predavanja će se održavati jednom tjedno u prostorijama HPD Malačka Donja Kaštela ( u zgradi stare ambulante na Obali kralja Tomislava u Kaštel Starom – bivši prostor Zavoda za zapošljavanje), a praktični dio vikendima na Kozjaku, Mosoru, Biokovu i omiškoj Dinari. 

U Opću planinarsku školu mogu se upisati članovi bilo kojeg planinarskog društva stariji od 16 godina, a koji su tjelesno i zdravstveno sposobni za savladavanje planinarskih napora. Cijena je 180 kuna, a prijave i uplate primat će se do 12. veljače svake srijede u prostorijama Društva od 18 sati.

Podrobnije informacije mogu se dobiti na mob. 098/ 311-797.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost)

    jeli mogu ići ovi naši foteljaši , pa da nam mogu sići sa .....

    oko 9 godina prije
  • Mirjana (Gost)

    u opću planinarsku školu mogu se upisati svi oni koji se žele baviti planinarstvom,kao i oni koji su planinari a nisu završili dotićnu školu. Preporuća se prvenstveno mladima koji vole prirodu i druženje, kao i onima koji se tako osiječaju .pripadnost nekom klubu nije uvujet,za upis u školu.

    oko 9 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara