hren
VIKEND PROGRAM KULTURNOG I ZABAVNOG LJETA
Kaštelansko kulturno i zabavno ljeto bliži se svom kraju. U nastavku pogledajte što se nudi ovog vikenda, a na vama je da odaberete i posjetite ono što vam se čini najzanimljivijim.

Večer otvorenih konoba

Nakon u petak održanog Kušanja vina od Crljenka kaštelanskog, večeras (subota) ispred kule Cambi u Kaštel Kambelovcu možete kušati proizvode od grožđa kaštelanskih vinara u Večeri otvorenih konoba. Početak je u 20 sati.

Koncert njemačkog orkestra

U gostima kod HGD Biranj boravi njemački orkestar Neunkrichen am Brand koji je koncert održao u petak na brcu u Kaštel Starom. Svoj drugi i završni nastup gosti iz Njemačke imaju večeras (subota) sa početkom u 20.30 u lukšićkom dvorcu Vitturi.

Lovačka noć u Sućurcu

Ovu subotu u Kaštel Sućurcu na rivi lovačka udruga Putalj organizira tradicionalnu Lovačku noć, a sudeći po njihovoj poslovičnoj ljubavi prema spizi, ni večeras neće manjkati delicija za dušu i tilo.

Kup Kaštela u ribolovu

U nedjelju tijekom jutra Klub športskih ribolovaca Nebojsija organizira Kup Kaštela koji će se održati u akvatoriju Kaštel Kambelovca. Svim natjecateljima želimo uspješan lov.

Mali balun u Lukšiću

Tradicionalni lukšićki turnir na male branke koji se održava na odbojkaškom igralištu kod crkve nastavlja se i tijekom vikenda, a pri kraju su utakmice 1. kola.

SUBOTA 21.08.
20.00 c.b.DUPIN – NEWCASTLE
21.00 ZABAVA POČINJE/c.b.PICCADILLY – caffe BAZZARA
22.00 S.C./T.K. LOROSA 2 – GRM I TUNJ
23.00 ANSE AND COMPANY – c.b. LI/g.o. G-5

NEDILJA 22.08.
19.00 SPORTSKI CENTAR DALMACIJA – BRDA
20.00 S.C./T.K. LOROSA 1 – RUDINE
21.00 KOSKA BOYS – FIORENTINA
22.00 AUTOMAT KLUB SAN – c.b. PADRE
23.00 IZVLAČENJE PAROVA 2. KOLA!!!


KOMENTARI: