hren
FEŠTA OD VINA U KAMBELOVCU
Udruga kaštelanski crljenak u petak, 21. kolovoza sa početkom u 20 sati organizira drugu Večer otvorenih konoba. Ovom prilikom kao i prošle godine kaštelanski vinogradari i vinari predstavit će svoje proizvode i to u pet kategorija: crno vino, opol, kvasina, rakija i prošek.

Ocjenjivanje samih proizvoda kao i ukupan dojam štandova uraditi će sami posjetitelji i to na posebnim ocjenjivačkim listićima koji će se nalaziti na svim štandovima. 

Ulaznica, kao i prošle godine, bit će posebna vinska čaša koja će se moći kupiti na samom trgu po cijeni od dvadeset kuna. Isto tako može se kupiti platneni držač za čašu po cijeni od dvadeset kuna. Uz bogat izbor kaštelanskih specijaliteta i dalmatinsku pismu pozivaju se svi ljubitelji vina i spize da dođu ispred kule Cambi i zajednički uživaju u kvaliteti kaštelanskih proizvoda.

Svi zainteresirani vinogradari i vinari koji svoje proizvode žele prezentirati putem ove manifestacije mogu se prijaviti putem telefona 021/221-841 sve do samog dana održavanja, 21. kolovoza.


KOMENTARI: