PORUKA GLASAČIMA
Poštovane Kaštelanke i Kaštelani, već godinama svjedočimo sustavnom zapostavljanju našega Grada i zanemarivanju interesa njegovih građana od strane onih koji politiku koriste samo za osobni probitak. Stvaranjem ideoloških podjela da bi prikrili dugogodišnju nesposobnost i potpunu nebrigu prema potrebama vlastitih građana, ova vlast pretvorila je Kaštela, umjesto urbanog i turističkog središta ugodnog življenja, u grad komunalne zapuštenosti i urbanističkog nereda koju napušta sve više i više mladih. Naime, teško bi bilo na jednom listu pobrojati sve pogrešne poteze, ali i propuste aktualne HDZ-ove gradske vlasti, no dovoljno je tek napomenuti da vladajuća garnitura nije napravila gotovo ništa na podizanju standarda komunalne opremljenosti Grada, a da ne govorimo o tome da pritom nije iskoristila ni jedne lipe iz dostupnih sredstva europskih fondova, a danas daju ista obećanja koja su davali prije 4 godine.

Tijekom dugogodišnjeg razdoblja lošeg upravljanja Gradom i gradskih resursima, jedino se SDP istinski profilirao u ozbiljnu alternativu koja je u stanju kreirati drukčija rješenja od onih koja su nam se dosad nametala, što se jasno očitovalo kroz kritike, mišljenja i prijedloge naših gradskih vijećnika koji su redovito bili najaktivniji i najkonstruktivniji predstavnici građana u kaštelanskom Gradskom vijeću. Vođeni idejom stvarnih, a ne estetskih promjena, naš moto je uvijek bio - za promjene ili jesi ili nisi te mislimo da su Kaštela zrela za nove ljude koji mogu i znaju kako nas izvesti iz krize!

Naša vrata bila su otvorena svim građanima našeg grada, a naši vijećnici dostupni za sva pitanja i prigovore koje ste imali kako na rad gradske vlasti, tako i na probleme kojima ste okruženi. Uvijek smo slušali i pomagali bez obzira kojoj političkoj ili ideološkoj strani pripadali jer mi ljude ne gledamo niti ćemo ikada gledati kao alate za postizanje političkih poena, već kao suradnike u kreiranju budućnosti našeg grada. Na taj isti način na koji smo radili kroz Gradsko vijeće ćemo i dalje zastupati interese građana Kaštela!

Stoga Vas želim upoznati s našim radom i obavijestiti Vas da sam, zajedno sa svojim timom, izradio program za bolja i uspješnija Kaštela u predstojećem četverogodišnjem razdoblju koje je pred nama, vodeći se pritom najvažnijom mišlju da je naš Grad naša odgovornost i da naše ciljeve možemo ostvariti zajedno, vjerujući u potencijale našega Grada i svih njegovih građana.

Vjerujemo da je napokon, uz Vašu pomoć i povjerenje, došlo vrijeme da svoje ideje provedemo u djelo na opću dobrobit svih građana našega Grada. Nakon toliko propuštenih prilika za ovaj Grad, okrenimo se konačno budućnosti, odbacimo loš model upravljanja Gradom i omogućimo odlučnijima da preuzmu kormilo Grada u svoje ruke.

Uvjeren sam da ćete kroz upoznavanje s našim programom prepoznati našu spremnost i odlučnost da Kaštela napravimo gradom po mjeri građanina 21. stoljeća pa Vas stoga molim, ako želite da se u naš Grad obitelji i mladi krenu vraćati, a ne iseljavati, ako želite da iskorištavamo EU fondove i prinosimo svrsi ono što imamo, ali želite da zajedno gradimo bolju budućnost za sve građane ovog grada, da me podržite u mojim nastojanjima i da 21. svibnja 2017. izađite na izbore i podržite listu broj 6 Koalicije za Kaštela (SDP-a, HSLS-a, HNS-a, Laburista i Naprijed Hrvatske) te mene, kandidata broj 3, kao kandidata za Vašeg gradonačelnika.

Samo zajedno možemo promijeniti Kaštela jer naš Grad, naša obitelj, naši prijatelji i najbliži uistinu jesu naša odgovornost koja nadilazi sve ideologije i političke pripadnosti!

Birajte drugačiju politiku, birajte - promjene!


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij