hren
Poštovani građani grada Kaštela, u ime svih Laburista Kaštela, SD županije i cijele RH želim vam zahvaliti na ukazanom povjerenju i vašim glasovima stranci Hrvatski Laburisti. Također zahvaljujemo  Kaštelanskim medijima,posebno portalima na fer i korektnom pristupu izbornoj kampanji, te strankama u gradu Kaštela čiji su aktivisti i članovi korektno odradili kampanju.

Pozivamo sve zainteresirane građane da se pridruže Hrvatskim Laburistima i da zajedno krenemo u stvaranje boljih uvjeta za život i rad u Kaštelima, Dalamciji  i cijeloj nam domovini.

Pozivamo sve političke opcije u Kaštelima da zaborave na nesuglasice, vlastite interese i zajedno krenimo u stvaranje boljeg sutra u Kaštelima.

Jadran Periša, Hrvatski Laburisti-Stranka rada
Ogranak Kaštela


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

 • (Gost_6192)

  hvala

  oko 9 godina prije
 • (Gost_9120)

  A dije zahvala HSLS-a

  oko 9 godina prije
 • (Gost_9186)

  čestitam u svoje ime i kao član hsls

  oko 9 godina prije
 • (Gost_8108)

  hvala i vama, nas 5 iz kuće je glasalo za vas, čestitamo na velikom uspjehu na državnoj razini, ali ja sam virova da će tako i bit,
  samo ovdi u Kaštelima će vam bit jako teško radit i uspit, kraj ove bande lopovske.

  oko 9 godina prije
 • (Gost_1094)

  hvala ljepa :grin :grin :grin :grin

  oko 9 godina prije
 • (Gost_7094)

  uspit cete vi ćim imate jadrana perišu :grin :grin :grin :grin :roll :roll

  oko 9 godina prije
 • (Gost_5839)

  vi ste budućnost hrvatske ljevice!

  oko 9 godina prije
 • (Gost_5189)

  A majke ti mile ko ste vi uopće i šta očete.A ludog svita.

  oko 9 godina prije
 • (Gost_3193)

  I ja sam vama moj glas preda, čestitam na ostvarenom rezultatu. Unatoč tome što niste uspjeli ostvarit prelazak praga ipak nije mala stvar biti na svojim prvim izborima 5. u Kaštelima :)

  oko 9 godina prije
 • laburistu (Gost_3223)

  molim- nema na čemu ali stvarno moglo se zahvalit i na kućne adrese obzirom na mali broj glasova poštarina bi bila svega nekoliko kuna.
  :grin 8)

  oko 9 godina prije
 • (Gost_4405)

  čestitan van. nisan se nada da jema toliko birači kojiman je toliko puna kapa partij da su van dali glas. nadan se da ćete opravdat povjerenje svita
  ne budete li, ajme van na vomen portalu 8)
  endem

  oko 9 godina prije
 • (Gost_4091)

  I moj glas je iša za vas, ali se nećkam za učlanit. Nikad nisam bila član neke stranke, ali nikad nisam ni toliko ozbiljno razmišljla da se uključim u neku kao u laburiste. Nekako ulijevate povjerenje. Nakon ove dugogodišnje borbe crnih i crvenih konačno da je neko reka RADNIK,RADNIKA i RADNICI, KOLEKTIVNI UGOVOR ,rad noću,nediljom. Ja radim nedilje noć i na Novu godinu cu radit noć i godinama radin noć.Subota mi se računa u godišnji, a noć mi se plaća uvećano 25%, jer kolektivni ne govori ništa. Firmu smo kupili mi radnici i imamo u njoj mučat i radit ko robovi, a kredit nam se uredno odbija od plaće i to onaj odobren našoj upravi od PBZ -a od ekipe koja je bila u Remetincu i šta dalje reć.Bili smo u sastavu željeznice ranije.
  Ne virujen više nikome, ali vi se činite kvalitetni. Vidit ćemo sve.

  oko 9 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara