hren
Svim našim biračima na području Kaštela i IX izborne jedinice zahvaljujemo na danim glasovima i iskazanom povjerenju.Uz parlamentarne, pravaštvo je na žalost moralo proći i kroz vlastite (unutar pravaške) izbore koji dugoročno određuju sudbinu, kako stranke HSP-AS tako i pravaštva u cjelini.Vjerujemo kako je ovim otklonjena i zadnja prepreka sve pravaškom ujedinjenju u budućnosti,a što je ujedno jedno od obećanja i nastojanja gđe.Ruže Tomašić.

Činjenica da od 26 kandidata u 9. izbornoj jedinici, koalicija HSP-AS,HČSP nije ostvarila željeni rezultat,međutim visoko 4. mjesto u Kaštelima nas svakako obvezuje i drži odgovornima u budućem radu.
 
Predsjednik izbornog stožera za Kaštela, Željan Jurlin


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

 • (Gost_1207)

  Čestitke Ruži na ulasku u sabor! Da nije Jurlina u Kaštelima dobila bi i koji postotak više!
  :roll

  oko 9 godina prije
 • (Gost_5839)

  ruža pravaš, a ima dvi putovnice?sad je rvatska slobodna, odrekni se kanadske, budi pravi patriot.svaka ustaša manje u saboru, dobro!

  oko 9 godina prije
 • TŠ (Gost_9121)

  Svaka čast Hsp AS.

  oko 9 godina prije
 • (Gost_5112)

  Bravo i čestitke! Na dobrom ste putu. Dobro je da ste prozračili pravaštvo jer pravaštvo je dobra ideja i ne zaslužuje etikete koje su joj prikaćile razne spodobe. Nema Vam potrebe za ujedinjavanjem već samo radite kvalitetno i pošteno, a ostalo će doć samo.

  oko 9 godina prije
 • (Gost_4352)

  Pravaši, smišni ste!!!

  oko 9 godina prije
 • (Gost_3376)

  Neznam što je od Protrke, Matkovića, Pelivana, Maglice, ... i Ðapića, srozali su stranku do temelja. Triba rasformirati sve pravaške stranke i okupiti se oko Ruže, bez privjesaka.
  s novim imenom HSP-AS

  oko 9 godina prije
 • (Gost_5162)

  Maglicu ne spominjite. Da pratite vijesti znali bi ste da je Maglica zbog Ðapića odavno napustio stranku.Čovjek je stranci služio 20 godina o svom trošku financirao sve . Nije pošteno da ga stavljajte u koš sa drugima.

  oko 9 godina prije
 • Pravaš (Gost_5120)

  Bilo je više i vrime da se naš Dr.A.Starčević vrati doma a vuk u šumu di mu je i misto.
  Neka njih u gorici, bolje ih je nikad više i ne spominjati.
  Sa pravaškim okupljanjem samo pametno i polako jer mačati se lako,a oprati teško!

  oko 9 godina prije
 • . (Gost_3163)

  još samo da se ovi riješe ovog Jurlina pa će i oni procvitat

  oko 9 godina prije
 • (Gost_9178)

  A ko je taj Jurlin?

  oko 9 godina prije
 • (Gost_8100)

  ne samo pravaši već i druge stranke sličnih stajališta trebaju se ujediniti da se što manje luta po listama i samo tako možemo imati 30 zastupnika za početak,a poslije i više,zato pamet u glavu i nemojte dozvolit cijepanje glasova,vengo trpat sve u istu vriću.

  oko 9 godina prije
 • (Gost_4405)

  rvaska stranka raskola
  endem

  oko 9 godina prije
 • (Gost_5357)

  Bravo za Ružu! Žao mi je što ovaj naš narod ne zna prepoznati kvalitetne ljude kao što je ona nego smo zaokružuju liste na kojima piše HDZ ili SDP, pa poslje govore kako su svi isti. Ruža Tomašić nije krala kao velika većina onih koja će zasjesti u Saborske klupe a to je dovoljan razlog da joj se da glas. Samo što je narod zaista blesav pa daje priliku ljudima koji se bore samo za svoj džep pa kad je tako neka nas kradu i varaju jer bolje nismo ni zaslužili.

  oko 9 godina prije
 • Endemu (Gost_7156)

  A jesu li tebi poznate činjenice koje su prethodile raskolu ?
  Jesu li ti uopće bitni motivi i posljedice ?
  Znaš li ti za iti jednu drugu stranku čiji je dopredsjednik i najveći pravaški životvorac novije hrvatske politike ubijen ?
  Jeli ti poznato da se razbijalo pravašku infrastrukturu i činilo otimačinu preko državnih institucija 93.,da se kroz državni teror od 90. do 2000. ubilo oko 30 pravaških suradnic(k)a i njihovih vodećih članova?
  Sve u režiji legalnih institucija Hrvatske države i od hrvatske ruke i sve nekažnjeno!
  Raskol je ipak planirana posljedica nikako uzrok.
  Ruža ne može zamjeniti jednog Paradžika ali za sada je ipak najbolje među pravaškim čelnicima i neka joj/im sa srićom

  oko 9 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara