Čestitka HSLS-a u povodu Međunarodnog praznika rada

Poštovane kaštelanke i kaštelani, čestitajući vam 1. svibanj – Međunarodni praznik rada, dana koji nas vraća u daleku prošlost, i prve početke ustrajne borbe radničke klase u cijelom svijetu za stvaranjem pravednijih i humanijih odnosa, pravi je trenutak za nova promišljanja, solidarnost i zajedništvo u traženju najboljih i najefikasnijih rješenja za  probleme koji su pogodili, kako naše sugrađanke i sugrađane, tako i društvo u cjelini.

Tu posebno mislimo na sve one koji su ostali bez  radnog mjesta, egzistencije i dostojanstva, na  sve one koji nisu adekvatno plaćeni za svoj rad, na sve one kojima se svakodnevno ukidaju osnovna prava proizašla iz rada, kao i na  sve one koji teško žive od svojih mirovina.

U uvjerenju kako jedino zajedništvom i dodatnim naporom institucija grada, županije i države kao i naših sugrađanki i sugrađana možemo mijenjati, sebe i okolnosti koje nepovoljno utječu na razvoj i  oživljavanje gospodarstva, svima vama želimo ostvarenje prirodnog prava na rad i život od rada, novu solidarnost i pravdu, kaže se u čestitci koju potpisuje Gradska organizacija HSLS-a Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)


 

 
 

 Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...

hrcsenfrdehuitnoplsksl