VIDEO INTERVJU: Vladimir Škopljanac, kandidat za gradonačelnika u objektivu Portalove kamere

OKUPIO MLADI TIM SPREMAN ZA PROMJENE
Šest kandidata na ovim izborima tražit će podršku sugrađana u svojoj namjeri da postanu gradonačelnik ili gradonačelnica Kaštela. Osim njihove želje i volje, Kaštelani će vagati i njihove programe, karaktere, osobine, kao i pripadnost političkim opcijama, a kako bi svima omogućili da pet kandidata i jednu kandidatkinju te njihova razmišljanja i stavove bolje upoznaju, Portal vam donosi video snimke razgovara s kandidatima.

Iako se ne možemo mjeriti s tehnički i ljudski opremljenijim TV kućama, naši razgovori biti će osvježenje i novost na stranicama Portala, pa vas pozivamo da ih pogledate i saznate neke detalje iz programa i života kandidata.

Prvi predizborni razgovor obavili smo s nestranačkim kandidatom Vladimirom Škopljancem u centru Kaštel Starog, a ovaj kaštelanski poduzetnik, ugostitelj, inovator pa i mađioničar i hipnotizer kazao nam je da se kandidirao iz inata te kako je okupio mladi i neopterećeni tim oko sebe.

O kakvom se inatu radi, kako bi Škopljanac riješio neke od najvećih kaštelanskih problema, kako je nastao njegov dug prema državi, zbog čega u kući nema TV prijamnik  te neke druge pojedinosti, ali i kako se uz pomoć magije može stabilizirati kaštelanski proračun, pogledajte u našoj prvoj video snimci


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)


Izdvojeno

 

 
 


Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...