Humanitarni koncert za Udrugu tjelesnih invalida Kaštela

GLAZBOM PROTIV STRESA
Kino sv. Juraj u Kaštel Sućurcu sinoć je zasigurno bilo najveselije mjesto u našem gradu jer su ga pohodili mališani, koji su u pratnji roditelja i baka, došli pogledati svoje vršnjake i one nešto starije kako se snalaze pod svjetlima pozornice.

Naime, u organizaciji HDSSD Kaštela unutar Saveza za Kaštela i Udruge Glazbeni talenti Multitalents u sućuračkom je kinu odžan koncert za djecu humanitarnog karaktera  pod nazivom „Glazbom protiv stresa“. No, stresa je ipak bilo među nekima od roditelja koji su, u skladu s najavom, očekivali koncert za djecu, dok su plesne koreografije, izbor glazbe i kostima, unatoč neospornom talentu i glasovnim mogućnostima izvođača, ipak bili primjereniji starijem uzrastu, pa su neki od njih i napustili dvoranu.

Nešto starija publika ipak se odlično zabavila uz hitove osamdesetih i devedesetih godina i nastup pjevača glazbene udruge Glazbeni talenti Multitalents, te plesnih skupina Dance Box i veselih Solinskih Bubamaraca, koji su skoro pa jedini bili u „dječjem tonu“. Koncert je uveličala i gošća iznenađenja Meri Cetinić, ali nastup naše glazbene dive, zbog dužine samog programa, nažalost dočekali su tek malobrojni posjetitelji.

Premda je koncert imao humanitaran karakter, ulaz je za sve bio slobodan, dok su posjetitelji umjesto ulaznica mogli dati dobrovoljni prilog za Udrugu Tjelesni invalidi Kaštela, za koju je ova večer i organizirana. Riiječi zahvale na pomoći, koja će njihovim članovima omogućiti da i dalje stvaraju rukotvorine, koje su se na ulazu mogle i kupiti, od srca im je uputila Biserka Trebec iz Udruge tjelesnih invalida. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)


Izdvojeno

 

 
 


Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...