Predizborna obećanja neispunjena (2)

UDOVIČIĆ ODGOVARA SDP-U
Portalov intervju s gradonačelnikom Kaštela Ivanom Udovičićem izazvao je cijeli niz komentara i reakcija, a između ostalog i reakciju Gradske organizacije SDP-a, koji su u svom pisanom obraćanju naveli kako Udovičić  o nekim temama ili nema informacija ili govori neistinu. Na njihovo priopćenje i prozivke odgovorio im je sam gradonačelnik Kaštela.

- Rezultati sadašnje vlasti su svakako mjerljivi u usporedbi sa rezultatima pripadnika SDP-a u Kaštelima kada su bili u koalicijskoj vlasti u Gradu Kaštela za vrijeme prošlog mandata i imali priliku iskazati svoje sposobnosti i potrebna znanja za napredak i razvitak Kaštela, ali ipak to nisu učinili.
Nabrajanjem i kritiziranjem svih projekata i ključnih realiziranih čimbenika za postizanje boljitka u našem gradu samo potvrđuje činjenicu da postoji nezadovoljstvo što nisu bili u stanju ispuniti obećanja i što su vodili neučinkovitu politiku.

Pitanje predškolskog i školskog odgoja i obrazovanja, završetak izgradnje dječjeg vrtića Maslina, izgradnja komunalne infrastrukture i spremnost infrastrukturnih projekata, izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže, komunalno redarstvo, adaptacija Pastoralnog centra, sve navedeno je moglo biti realizirano i za vrijeme vladavine SDP-a međutim pokrenulo se nije apsolutno ništa. Sve nabrojene obveze za koje smo postavili temelje i započeli provoditi u prvom mandatu ponovno su nas dočekale, uz dodatne financijske dubioze u gradskom proračunu koje smo također uspješno sanirali. Završetak nijednog od navedenih i obećanih naših projekata neće biti doveden u pitanje – stoji u Udovičićevom odgovoru.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)


Izdvojeno

 

 
 


Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...