Dario Kurtović na čelu kaštelanskih liberala

25 GODINA LIBERALA U KAŠTELIMA
U slijedećem mandatnom razdoblju kormilo kaštelanskih liberala bit će u rukama mladog kaštelanskog poduzetnika, Darija Kurtovića, odlučili su tako članovi HSLS-a na svojoj redovnoj Skupštini.

Dario Kurtović tako je zamijenio na mjestu prvog čovjeka HSLS-a Kaštela Branka Radačića, koji svoj politički angažman aktivno nastavlja kao predsjednik županijskog HSLS-a te član predsjedništva HSLS-a, ali i kao dopredsjednik kaštelanskih liberala.

- Stranka je stabilna, s određenim kontinuitetom i stranka smo s dobrim temeljima za budućnost . Čestitam novom predsjedniku  te se nadam da će stranka ući u Gradsko vijeće, a pri tome pružit ću im pomoć koliko to god budem mogao – kazao je Branko Radačić.

Uz Radačića dopredsjednici stranke su Teo Jurašin, Ivan Dželalija i Mićo Vranješ. Izvršni odbor čine Nikša Antičević, Dragan Bajan, Ivan Botić. Darko Čavka, Joško Dujmov, Ivan Ivković, Stipe Pirić, Josip Radačić, Ivan Ljubić, Dragoslav Šundov, Biserka Trebec, Marko Ujević, Ante Zec, Miomir Zec i Željko Višić.
Tajnik je Danijel Balek, inače predsjednik mladih liberala, rizničar je Slavko Čavka, a u Nadzorni odbor izabrani su Ivo Listeš, Đuro Šećer i Tonći Višić.

Osim redovne Skupštine ovo je bila prilika da liberali simbolično obilježe i 25 godina svog postojanja u Kaštelima, a toj proslavi pridružili su se i pojedini predstavnici kaštelanske političke scene, vd predsjednika SDP-a Filip Plećaš, predsjednik HNS-a Boris Perica, koordinator Mosta Bruno Petrušić i Marinka Parčina s Berketove nezavisne liste, koji su HSLS-u čestitali rođendan i poželjeli im sreću u budućem radu, a čestitke je uputio i Tonći Blažević, predsjednik HSLS-a Split.

Dario Kurtović inače je mladi poduzetnik s adresom u Rudinama, oženjen je i otac troje djece. Član HSLS-a je punih 17 godina.

- Uz kvalitetne ljude s kojima surađujem već godinama, a koji čine ovaj ogranak, realno je očekivati i napredak ogranka te ulazak u Gradsko vijeće Kaštela na izborima u svibnju slijedeće godine – kratko je kazao novi predsjednik i zahvalio se svima na lijepim željama i čestitkama.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)


Izdvojeno

 

 
 


Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...