hren

PORUKA UDOVIČIĆA I GRADSKOG ODBORA
Pobjeda HDZ-a na nedjeljnim parlamentarnim izborima te podrška ovoj stranci od strane dijela građana Kaštela, naveli su Gradski odbor HDZ-a i njegovog predsjednika Ivana Udovičića da svojim sugrađanima upute zahvalu.

- Poštovane građanke i građani Grada Kaštela, u ime Gradskog odbora HDZ-a Kaštela čast mi je i zadovoljstvo zahvaliti se svim biračima grada Kaštela na ukazanom povjerenju jer smo zajedničkim snagama omogućili pobjedu i formiranje hrvatske Vlade za dobrobit naše domovine i svih naših sugrađana.
Drage Kaštelanke i Kaštelani, vaša odluka je izraz povjerenja u program, rad, članstvo i vodstvo Hrvatske demokratske zajednice, na čemu vam iskreno zahvaljujem.
Ova pobjeda predstaviti će prekretnicu jer Hrvatska jedino uz pravo vodstvo može iskoristiti sve čimbenike koje već posjeduje za prosperitet i napredak. Pobjedu smo očekivali, i s radom i upornošću vjerujemo da će i naš grad i naša domovina kročiti u novo razdoblje istinske borbe za gospodarski napredak, zapošljavanje i sveopći socijalni uzlet. Vaše ukazano povjerenje nas obvezuje da čvrsto zastupamo interese našeg grada i da budemo ustrajni na putu za ostvarivanjem dobrobiti, što ćemo izvršavati s ponosom.
Zahvaljujem se još jednom svim građankama i građanima, članovima stranke, i simpatizerima. Hvala svima onima koji su svoju odluku donijeli noseći Hrvatsku u srcu – poručio je Ivan Udovičić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij