Dragi ljudi, vrijeme je podvlačenja onih imaginarnih crta u vremenu. Vrijeme u kojem jedni drugima upućujemo  sve one želje koje smo preko godine možda zaboravili izreći na glas. Što Vam želim?

Da ste sami u sebi uvijek doma. Tamo doma gdje je najtoplije. Gdje je sve kako volite, a i ono što vam nije možda najljepše štujete, znajući da je podložno mijeni.

Želim vam ljubavi! Uh, koliko ljubavi Vam želim. Da vam duša od nje vrišti, imajući je potrebu stalno dijeliti dalje...onom do sebe.  Želim Vam obilje ljudskosti. Otvorene  oči i dušu za one koji su nesretniji. Za one koje možda nema tko zagrliti, ni reći im da vrijede baš kao takvi u očima Velikoga. Želim Vam nesebičnost u postupcima. Odbacivanje nepotrebnih analiza isplati li se prema nekome biti čovjek-jer uvijek je to najbolji odabir. Efekt ogledala, kao mjerilo svijeta.

Želim Vam da pronađete dovoljnost u svemu što imate. Da Vam je taman vlastita stvarnost. Stvarnost u kojoj neće žuljati ničija osuda ni kriva riječ, jer Vam neće biti važno dok god ste sa sobom u skladu.
Želim Vam zdravlja, kao štit pred vjetrovima  briga i problema koje ponekad navrate.

Osmjehe Vaše djece, unuka, nećaka, roditelja...svih onih koje volite. Pa i onih koje ne volite.
Želim Vam jasnoću u željama, Svemir čuje samo jasne želje, kaos ga buni-baš kao i nas.

Rasplesane korake, lakoću postojanja u nazubljenom svijetu. Ponekad je prava oštrokonđa, ali imamo turpiju protiv oštrica - zove se volja!

Prilagodi svijet sebi. Stavi na postavke s kojima znaš baratati.

Želim Vam budnost dok nas pokušavaju hipnotizirati uvjeravajući nas kako postoje samo crnjaci, tuga, zločini i jad. Nije istina! Ne nasjedajte! Toliko je ljepote oko nas.

Želim Vam život! Apsolutan, strastven i pun. Autentičan.

I divne blagdane, dragi moji.

Neka Vas blagoslovi Veliki! Sretan Božić!

Ljubi vas Cantadora...


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno