hren
 
Grad Kaštela jutros je pokrenuo Anketu za POS. Kako nam je rekao gospodin Čagalj, pročelnik za gospodarstvo grada Kaštela, anketa je dobrovoljna i ona bi trebala pokazati koliki je interes naših sugrađana za ovakav model rješavanja stambenog pitanja, koliko stanova treba graditi, koje veličine i uz kakve mogućnosti kreditiranja. Anketa nije obvezujući dokument u daljnjem postupku ugovaranja stana. Anketa s popratnim tekstom će biti stavljena tijekom dana i na službene stranice grada – www.kastela.hr.

Iz gradske uprave…

Donošenjem Zakona o društveno poticanoj stanogradnji od 6. prosinca 2001. godine i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o društveno poticanoj stanogradnji od 4. lipnja 2004. godine, APN (Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama) je agencija Vlade Republike Hrvatske koja je nositelj investitorskih poslova u vezi s izgradnjom i prodajom stanova iz programa POS -a.

Radi se o vrlo značajnom državnom projektu koji se uspješno ostvaruje u velikom broju gradova i općina diljem RH.

Poglavarstvo Grada Kaštela također iskazuje interes za izgradnju stanova iz programa POS-a na svome području, s namjerom da se građanima Kaštela omogući rješavanje stambenog pitanja i kupnju stana prema programu POS-a.

Ovom anketom Grad Kaštela utvrđuje interes za kupnju stanova iz programa POS-a pozivajući potencijalne kupce (putem lokalnih medija, internet stranica itd.) na anketiranje.

Molimo zainteresirane sugrađane da ispunjenu Anketu dostave osobno ili putem pošte u Gradsku upravu Kaštela, Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom, gospodarski razvoj i zaštitu okoliša u Kaštel Sućurcu, Ulica braće Radić 1, III. Kat, soba 6, gđa. Fanita Krokar, telefon 205-235.

Dodatne informacije možete provjeriti na internet stranicama APN-a na adresi www.apn.hr.

Anketu možete preuzeti(download) OVDJE….


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • Anketni listić (Gost)

  Anketni listić je službenoj stranici Grada.

  oko 13 godina prije
 • zli (Gost)

  NAPOKON DA NEKO MISLI I NA OBICNE SMRTNIKE KOJI ZIVOTARE OD PLACE DO PLACE.KO CE IH DOBIJAT OPET STATUSNO SREDJENI GRADJANI KOJI CE IH PRODAT ZA PAR GODINA I ZARADIT .A MI KOJI SMO POSTANARI I OSTACEMO POSTANARI

  oko 13 godina prije
 • zli (Gost)

  zasto se nemoze anketa poslat meilom

  oko 13 godina prije
 • Obitelj Kremenko (Gost)

  Kakva je ovo anketa?
  Ako istražuju tržište, anketa je trebala biti anonimna, a ne ovako da vam uzmu sve podatke, plaču, stanje itd. pa da se mogu rugat i slat letke prije izbora.
  Očito im nije u interesu da se stvar zakotrlja!
  Ja prvi neću nasjest na ovakav vid ispitivanja javnog mijenja.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Budite ozbiljni, pa ne mislite valjda anonimno dobiti stan? Podaci se uzimaju, znam kako je bilo u splitu, a kasnije se provjeravaju

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Meni nije jasno zašto se ne može mailom poslat. Kome će past napamet to nosit u Općinu i to do 3 ure a svaki normalan čovik radi do te ure

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  alo ekipa MAILOM jel može????

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  mailom ne može da ne pišeš u tuđe ime

  oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij