hren

ISTI CILJ, A SAMO SE DIZAJN MIJENJA
Djelatnici Portala grada Kaštela 15. rođendan svog medija proslavili su ove nedjelje u novim redakcijskim prostorima u Kaštel Kambelovcu, a novi redakcijski prostori korak su naprijed u obavljanju novinarske djelatnosti te u komunikaciji s brojnim čitateljima.

Ova vijest zvučala bi ohrabrujuće i optimistično kada danas ne bi bio 1. travnja, datum u kojem su sitne laži, podmetanja  i prijevare najnormalnija stvar. Pa smo tako i mi u prvu rečenicu ubacili malo šale, jer dobre šale nikada dosta i to kada se radi o novim redakcijskim prostorima.
No, korake naprijed u obavljanju novinarske djelatnosti i u komunikaciji s  čitateljima, radimo svakodnevno i bez novih prostora te redovno ulažemo trud u cilju pravovremenih, točnih  i aktualnih informacija koje donosimo do tisuća naših vjernih čitatelja.

S tim zadacima krenuli smo 1. travnja 2004. godine, ispočetka pomalo sramežljivo,  da bi se potom, učeći, razvijajući se, slušajući zahtjeve i potrebe Kaštelana, kroz ovih15 godina postojanja pretvorili u portal s zavidnim brojem onih kojima su naši tekstovi  obavezno dnevno štivo te  često  jedini izvor točnih informacija o zbivanjima i događanjima u Kaštelima.

A teme pronalazimo svugdje uokolo nas, u različitim političkim, kulturnim, sportskim i ostalim događanjima u javnom životu Kaštela. Često znamo reći da nam je, uz informiranje građana, jedna od važnih uloga i biti korektiv vlasti pri donošenju različitih odluka ili postupanja, bez obzira na stranačke pripadnosti. Uz profesionalnost u novinarskom izvještavanju i obrađivanju tema, nadamo se da i tu ulogu uspješno savladavamo.

Pri svemu tome često znamo spomenuti kako mnoga toga ne bi ostvarili bez vjernih čitatelja, onih koji nam pohvalama daju podstrek i onih koji nam konstruktivnom kritikom ukazuju na pogreške.
Kako smo prije nekoliko godina u jednom tekstu napisali: U našem poslu stekli smo brojne prijatelje, ali i one druge, no svi zajedno doprinijeli smo prepoznatljivosti ovog medija i izvan granica našeg grada i opravdali svrhu našeg postojanja.

Ovom prigodom, još jednom zahvaljujemo čitateljima, suradnicima, prijateljima, svima koji na bilo koji način pomažu naš rad, a svima skupa još jednom čestitamo 15. rođendan ne samo našeg, već i vašeg Portala grada Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij