hren
 

VRTIĆ PČELICA U GRADSKOJ UPRAVI
- Je li teško biti gradonačelnik? Kad ćete nam napraviti igralište u Gomilici? – tek su neka od pitanja koje su u ponedjeljak ujutro gradonačelniku Denisu Ivanoviću postavili mališani iz  vrtića Pčelica, DV Jordanovac u Kaštel Lukšiću, na svečanom prijemu u Gradskoj upravi, koji je organiziran upravo za njih,  kao ovogodišnje pobjednike Male vatrogasne olimpijade.

- Ja ne želim biti gradonačelnik kada odrastem već želim biti vatrogasac – izjava je sedmogodišnjeg Mateja, koja je opisala što za njih znači biti vatrogasac i s kakvom ljubavlju djeca iz godine u godinu sudjeluju na Maloj vatrogasnoj olimpijadi, koja je ove godine obilježila deset godina postojanja.
A u tih deset godina postojanja, čak pet puta zaredom pobjednici su bili upravo mališani iz Pčelice, s kojima se za svako natjecanje priprema časna sestra Kruna.

- Hvala djeci na trudu  i hvala časnoj Kruni koja s njima vrijedno radi. Ne samo u pripremama za ovu olimpijadu, već i u drugim segmentima života – kazao je gradonačelnik Ivanović, koji se zajedno sa svojim zamjenikom Grgicom Benutićem zahvalio i vatrogasnom zapovjedniku Milivoju Taslaku te ravnateljici DV Kaštela na organizaciji ovog jedinstvenog događanja.

A uz slatke bombone, sokove i sladolede mališani su gradonačelniku ovom prigodom obećali vrijedan rad i u školskim klupama gdje će se naći nakon ljeta, a časna Kruna najavila je nove generacije malih vatrogasaca.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij