hren

OSIGURAJTE POVLAŠTENE PARKIRNE KARTE
Nakon što je u veljači završena rekonstrukcija ulice Polinovac u Kaštel Novom, ta je ulica dobila novih 29 parking mjesta, koja su građani u proteklih šest mjeseci mogli besplatno koristiti, no od prvog dana kolovoza kreće naplata i kontrola naplate parkiranja na toj lokacciji.

Iz gradske komunalne tvrtke „Zeleno i modro“ nedavno su postavili automat za naplatu parkiranja, a kontrolu naplate djelatnici će vršiti  od 1. kolovoza. Vrijeme do tada ostavljeno je kako bi stanovnici obližnjih stambenih objekata, koji parkiraju svoja vozila u toj ulici, mogli osigurati povlaštenu parkirnu kartu.
Cijena jednog sata parkinga na ovoj lokaciji košta četiri kune, kao i na drugim područjima u gradu, a parking se naplaćuje svakog dana, osim nedjelje, u razdoblju od 7 do 22 sata.
Povlaštene parkirne karte za mjesec dana za privatne osobe koštaju 100 kuna po vozilu, dok pravne osobe za  povlaštenu kartu za svoje djelatnike trebaju izdvojiti 400 kuna mjesečno.
Posebnu parkirnu kartu, turističku, mogu kupiti i turisti, odnosno gosti koji tu parkiraju, a cijena turističke karte za tjedan dana, iznosi 100 kuna.

- Svi zainteresirani zahtjeve za povlaštene parkirne karte te turističke karte mogu podnijeti osobno u tvrtku „Zeleno i moro“, na adresi Ivana Pavla II 404, u prostorima Kaštelanskih staklenika na magistrali u Kaštel Štafiliću.
Isto tako, to se može uraditi i putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  - naglasio je direktor „Zeleno i modro“ Alen Lučić.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij