hren
 

UREĐEN PO NAJSUVREMENIJIM STANDARDIMA
Tommy, vodeći trgovački lanac u Dalmaciji te jedan od vodećih u Hrvatskoj, ove će subote, 16. studenog u 8 sati, otvoriti svoj novi supermarket u renoviranom prostoru svoje poslovnice  na adresi Cesta Dr.Franje Tuđmana 260 u Kaštel Sućurcu.

Uređenje prostora odrađeno je u skladu s potrebama i zahtjevima kupaca, jer je briga o kupcima prvi zadatak u poslovanju Tommyja. Ova renovirana trgovina koja će od sada nositi naziv supermarket,  opremljena je po najsuvremenijim standardima, kako bi se kupcima osigurala funkcionalnost kupovine, ali i zadovoljstvo.
U ponudi će se naći širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a u Tommyiju će za kupce svakodnevno osigurati  i cijeli niz svježih dnevnih proizvoda visoke kvalitete.

Prema potrebama kupaca u Tommiyiju će biti organizirano radno vrijeme novog supermarketa, koji će osim dana otvaranja u 8 sati, svoja vrata za kupce otvarati od ponedjeljka do subote u vremeu od 7 do 20.30 sati te nedjeljom od 7 do 13 sati.

Otvaranju novog supermarketa u Kaštel Sućurcu nazočit će uz predstavnike Tommyija i brojni uzvanici, a posebni gosti bit će odbojkašice OK Kaštela, popularne Malene, koje bilježe uspjehe na parketu brojnih dvorana, upravo uz potporu trgovačkog lanca Tommy.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij