hren
 

U petak su kaštelanski sport i hrvatsko veslanje ostali bez jednog svog vrhunskog sportaša – nenadano nas je zauvijek napustio veslač HVK Marina Kaštela - Toni Čavka Bebi.

Kao član veslačkog kluba Marina Kaštela, Toni je bio vrhunski veslač koji je šest puta bio prvak Hrvatske, a najznačajniji uspjeh postigao je u četvercu s kojim je 2014. osvojio 3. mjesto na Europskom juniorskom prvenstvu i 3. mjesto na Svjetskom juniorskom prvenstvu, te za ovaj uspjeh primio nagradu za uspjeh u sportu Dražen Petrović.

U lipnju 2018. nastupio je posljednji put na utrci za svoj klub, da bi nakon toga ostao u HVK Marina Kaštela kao aktivni član, a posljednju godinu dana i predsjednik veslačkog kluba. Njegov zdrav sportski duh i jednostavna i vesela narav donosili su veliki optimizam za budućnost veslanja za kaštelansku djecu.

Posljednji ispraćaj održava se u ponedjeljak 9. prosinca 2019. u 14 sati u crkvi Gospe od Ružarija u Kaštel Starom. Poslije svete mise pokop će se obaviti na groblju sv. Nikole u Kaštel Starom.

U srijedu 11. prosinca u 17 sati biti će održana komemoracija u restoranu Nautic u Marini Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul