hren
 

UTRKA ZA SVE GENERACIJE
Na blagdan Svetog Stjepana, 26. prosinca, u Kaštel Sućurcu će se u organizaciji oldtimer moto kluba Adria, 16. godinu zaredom održati utrka karića „Mašokarić“, a prijave zainteresiranih ekipa već su započele.

Utrka se vozi od kule na Glavici, pokraj starog kampanela, sućuračkom rivom, uz Gojaču pa natrag do starta koji je ujedno i cilj utrke.
Ekipe imaju po dva člana, jedan vozi, jedan tura, zajedno trču. Osim standardnih ekipa organizatori su ove godine pozvali na sudjelovanje i žene i djecu, starije i rekreativce, koji će sa starta krenuti zadnji i voziti utrku do kampanela, gdje će im biti cilj.

Start utrke bit će u 15 sati, a nekoliko sati prije okupit će se sudionici te u blagdanskom druženju, pripremiti se za utrku. A da bi blagdansko druženje bilo što bolje, organizatori su pozvali zainteresirane donatore da se pridruže ovoj manifestaciji.

Zainteresirane ekipe prijave mogu izvršiti pozivom na broj mobitela 091/5060-710 – Zagor, a na taj broj mogu dobiti i sve potrebne informacije o događaju.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul