hren

POLICIJSKI SLUŽBENICI ZBOG DUŽIH ČEKANJA MOLE GRAĐANE ZA STRPLJENJE
Zbog pojačane gužve i dužih čekanja u prometu prilikom prelaska policijskih punktova koji se nalaze na izlazu iz grada Splita, policijski službenici mole građane da na vrijeme pripreme osobne iskaznice i propusnice, radi bržeg pregleda.

U ovom trenutku prema informacijama s terena na punktovima koji se nalaze na izlazu iz Grada Splita pojačane su gužve i duža čekanja.  S toga se mole građani da prilazeći punktu pripreme osobnu iskaznicu i propusnicu, te da je pokažu policijskom službeniku kako bi pridonijeli bržoj dinamici nadzora i kontrole i smanjili vrijeme čekanja, ističu iz policije, ujedno moleći građane za strpljenje te da na terenu prate upute policijskih službenika.

A da se građani uglavnom pridržavaju uputa policijskih službenika, bilo je vidljivo kada smo obilazili policijske punktove danas iza 15 sati, kako na punktu na izlazu iz Kaštela prema Splitu, točnije kraj Metroa te na staroj cesti u Sv.Kaju tako i na punktovima za Trogir, na križanju u Planom i na Pantani prije kružnog toka.

U tom vremenu nije bilo gužvi prema Splitu, tek na ulazu u Kaštela iz Trogira gdje su u pomoć policijskim službenicima priskočili i vatrogasci, kako bi na vrijeme upozorili vozače i suputnike da pripreme propusnice i osobne iskaznice.

S obzirom da je Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, stupila na snagu sinoć u ponoć, tek rijetki prilikom odlaska iz Kaštela nisu imali propusnicu i kao takvi nisu mogli napustiti grad. To će biti slučaj i dalje, odnosno sve dok bude na snazi Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka kako bi se utjecalo na smanjenje mogućnosti širenja zaraze.

   

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij