hren

Prigodom blagdana Uskrsa u Portal grada Kaštela pristiglo je nekoliko čestitki s dobrim željama, koje vam donosimo u nastavku.

- Drage Kaštelanke i Kaštelani, stigao nam je Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Ove godine neobičniji nego ikad prije. Zbog pandemije koronavirusa slavi se bez velikih okupljanja i druženja, bez tradicionalnih gužvi i priprema, bez otvorenih svetih misa,  što ne umanjuje važnost i veličinu ovog blagdana. Vjerujemo da će ove godine, u najužem krugu naših najmilijih, Uskrs samo naizgled biti drugačiji, ali u srcima svih nas ostaje isti.
Pozivamo vas da ovih dana iz našeg grada pošaljemo pozitivnu poruku odgovornog ponašanja. Ovog Uskrsa želimo vam, najviše zdravlja, mira i optimizma,  da ne izgubite nadu i čvrstu vjeru u bolju, sretniju, zdraviju i ljepšu budućnost. Nadamo se da će mjere Grada Kaštela, koje su u pripremi, svim građanima i poduzetnicima barem malo pomoći olakšati ovu situaciju i da ćemo smoći snage da ju što bezbolnije zajedno prebrodimo – poruka je ovog Uskrsa koju su građanima Kaštela poslali u ime Grada Kaštela, Gradskog vijeća i Stožera civilne zaštite gradonačelnik Denis Ivanović i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Udovičić.

- Međusobno uvažavanje, zajedništvo, solidarnost i razumijevanje za  sve bližnje neka bude dio i ovog blagdana vjere i nade.
Uskrs kao blagdan pobjede života nad smrću neka i ovog puta bude obilježen i prisjećanjem na sve naše poginule, nestale i umrle branitelje, naše suborce, koje nikada ne smijemo zaboraviti. Drage Kaštelanke i Kaštelani, branitelji i obitelji poginulih branitelja, dragi vjernici, sretan vam i blagoslovljen Uskrs – poruka je Udruge hrvatskih ratnih veterana grada Kaštela i njenog predsjednika Ivana Bazine.

- Dragi sugrađani, dragi suborci i poštovani vjernici,  prigodom Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, kojeg slavimo svjedočeći svoju vjeru i ufanje u Isusa Krista, želimo vam poželjeti mir i Božji blagoslov .
Neka vam svjetlost uskrslog Sina Božjeg obasja domove i vaše obitelji  - topla je poruka pristigla od članova dragovoljačko – braniteljske udruge Stina Pradidova.

- Svim našim članovima, simpatizerima, prijateljima i svim građanima Kaštela želimo sretan i blagoslovljen Uskrs, najveći kršćanski blagdan.
HSLS Kaštela želi vam da provedete uskršnje blagdane u okrilju svojih obitelji u vašim domovima u sreći i zdravlju primjereno trenutku u kojemu živimo. Ovo je uvijek bio praznik nade koja nam je svima danas potrebna više no ikada – uskrsna je poruka kaštelanskog HSLS-a i njihovog predsjednika Darija Kurtovića.

- Dragim i poštovanim Kaštelankama i Kaštelanima želimo da Uskrs provedu u zdravlju i miru, u krugu najuže obitelji, da čuvaju svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih.
Sretan vam i blagoslovljen Uskrs – čestitka je kaštelanske organizacije SDP-a i njihovog predsjednika Dražena Đakovića.

- Neka nam svjetlo Uskrsa pokaže put prema zajedničkom dobru i bude nadahnuće za brigu prema bližnjima, promicanje kršćanskih vrijednosti, ljubav i  mir. U okrilju svojih obitelji pronađimo ohrabrenje za izlaz iz svih nedaća i teških trenutaka koje nam život donosi. Svim vjernicima, posebno građanima grada Kaštela upućujemo obilje dobrih želja i blagoslova te da Uskrs provedu u miru i radosti – čestitka je koju je uputio gradski HDZ, predvođen Ivanom Udovičićem.

- Poštovane građanke i građani grada Kaštela, poštovane pravašice i pravaši!  Zbog pandemije koronavirusa društveno smo izolirani te ne možemo iskazat svoje prijateljske i ljudske vrijednosti. Međutim, u svakom zlu ima nečega dobroga pa tako i u ovoj situaciji. Zatvoreni u svojim domovima i bez previše društvenih aktivnosti, ove ćemo godine uskrsnuće Krista Kralja slaviti u uskom krugu obitelji. Neka ozračje Uskrsa, u ovo vrijeme kušnje koje je zadesilo cijeli svijet, učvrsti našu vjeru i bude put nade u dolazak boljeg, sretnijeg i ponajprije zdravijeg sutra.
Provedite Uskrs u toplini svojih domova, u krugu najbliže obitelji, u zdravlju i sreći, nadahnuti dobrotom, darivanjem i međusobnim poštovanjem.
Ostanimo na našem putu obitelji, vjere i Domovine. Vama i vašim obiteljima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs – poručio je Ante Komljen u ime svih članova HSP-a Kaštela.

Sretan i blagoslovljen Uskrs svim čitateljima i svima koji danas slave upućuje i redakcija Portala grada Kaštela!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij