hren

VRAĆENA OPSKRBA KUĆANSTVIMA KOJA SU BILA BEZ STRUJE OD POČETKA GODINE
Davatelji javnih usluga svojim korisnicima nastoje ublažiti kriznu situaciju u kojoj su se zatekli proteklih mjesec dana zbog koronavirusa te odgađaju ovrhe i slanje opomena. Među njima je i Hrvatka elektroprivreda koja je uz to kućanstvima koja su bila bez struje od početka godine, ponovno uspostavila opskrbu električnom energijom.

-Želimo nagasiti da je odmah po izbijanju krize, Hrvatska elektroprivreda poduzela mjere s ciljem da svojim kupcima olakša kriznu situaciju. Obustavljena su isključenja kupaca zbog dugovanja za električnu energiju i slanje opomena – odgovorili su i HEP-a na naš upit o tome kakav je njihov stav prema korisnicima električne energije s obzirom na situaciju s pandemijom koronavirusa.

Potvrdili su i da je onim kupcima iz kategorije kućanstvo kojima je nakon 1. siječnja 2020. zbog dugovanja bila isključena električna energija, vraćena opskrba.

- Ponovno uključenje izvršeno je na svim mjernim mjestima, na kojima su se nalazili korisnici. Naime, iz sigurnosnih razloga, propisano je da se ponovna uspostava isporuke električne energije ne smije provesti bez prisutnosti korisnika mreže ili ovlaštenog predstavnika. Ponovno je uključeno približno 900 kupaca iz kategorije kućanstvo – kazali su u HEP-u.

Dodajmo ovome da su s ciljem suzbijanja širenja bolesti uzrokovane koronavirusom do daljnjega zatvoreni svi prostori u kojima se obavlja poslovanje sa strankama. Za opće informacije, prigovore i zahtjeve koristite e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,a dežurni telefon za prijavu kvara je 021 461 222. Besplatni info telefon je 0800 300 413, a broj govornog automata za dostavu očitanja je 0800 0555.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij