hren
 

U PROTEKLA DVA DANA 21 PROMETNA, DVIJE OSOBE TEŽE, A 12 S LAKŠIM OZLJEDAMA
Kako su i najavili iz splitske policije tijekom vikenda pojačano su nadzirali cestovni promet te su kontrolirali vozači tijekom vožnje, prilikom čega su zabilježili 535 prekršaja na prometnicama tijekom provođenja pojačane policijske aktivnosti. Najviše prekršaja bilo je zbog prekoračenja brzine, potom zbog nekorištenja sigurnosnih pojaseva, zbog alkohola, korištenja mobitela tijekom vožnje i ostalog.

- Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti  u prometu. Evidentirano je ukupno 535 prekršaja od čega izdvajamo 208 zbog prekoračenja brzine, 90 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 55 za alkohol, 33 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, osam za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pet za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo – ističu iz splitske policije.

Nadalje, evidentirano je 21 prometnih nesreća od kojih 10 s materijalnom štetom. Dvije osoba su teže, a dvanaest osoba je  lakše ozlijeđeno.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij