hren
 

Udruga za podšku u razvijanju komunikacijskih sposobnosti Dlan-o-dlan petu godinu zaredom organizira humanitarnu plivačku manifestaciju „Na drugu obalu – s osmijehom na licu“, koja će se održati u nedjelju, 13. rujna.

U cilju veličanja pozitivnih vrijednosti, međusobne podrške i  ravnopravnosti u zajednici, plivači će i ove godine plivati rutu dugu 2,2 km, od punte Čiova do Instituta za ocanografiju na Marjanu.
Za razliku od godina ranije, ove je godine broj sudionika ograničen na pedeset, zbog pandemije COVID-19.
Prema programu, okupljanje plivača je na Institutu u 7.30 sati, nakon čega će, u 8.30 sati,  svi biti brodicama prebačeni na Čiovo, pri čemu svi trebaju imati zaštitne maske.
Start će sa Čiova uslijediti u 9.30 sati, a doček sudionika bit će organiziran kod Instituta na Marjanu.
Organizatori su osigurali pratnju liječnika i ronioca, kao i nekoliko brodica koje će pratiti sudionike. Ujedno, pozivaju  vlasnike brodica, jedriličare, kajakaše, veslače i druge da im se pridruže u osiguranju plivača.

Na manifestaciju se mogu prijaviti svi oni koji se profesionalno ili amaterski bave sportom, kao i građani koji vole plivanje, a prijavu je potrebno izvršiti putem mobitela 091 59 09 288 – Timea Marušić Hren ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij