hren

Na sreću onih kojima je šetnja na duže staze, odnosno usponi na planine velika ljubav, spajajući ugodno s korisnim, svoje vrijeme uspjeli su iskoristiti na najbolji mogući način, boraveći u prirodi i to kako bi svoje iskustvo podijelili sa onima željnima iste strasti.

Tridesetak polaznika opće planinarske škole HPD Kozjak prošloga vikenda dvodnevnim izletom uživali su u ljepotama Sjevernog Velebita te su time uspješno okončali kraj predavanja polaznicima.

-  Prvi dan odmah po dolasku odradili smo uspon na Veliki Kozjak koji sa svojih 1629 mnv i strmim liticama osigurava impresivan pogled, kako na Štirovaču, tako i na sve velike vrhove sjevernog i srednjeg Velebita. Noć smo proveli u ugodnoj i urednoj planinarskoj kući Mrkvište, a u nedjelju nakon kave i doručka naši veseli polaznici su uspješno odradili i završnu vježbu izrade bivka s kojom je službeno završena ovogodišnja opća planinarska škola – navode voditelji škole HPD-a Kozjak te su čestitali i zahvalili svim školarcima, predavačima i vodičima uz nadu da će se i dalje družiti u planinama.

 

Foto: HPD Kozjak (facebook)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij