TIJEKOM PET RADNIH DANA
Grad Kaštela i ove je godine za dio svojih umirovljenika, nezaposlene i korisnike minimalne zajamčene naknade, osigurao božićnice u obliku poklon bonova, čija će se podjela organizirati od 9. do 15. prosinca.

Podjela božićnica umirovljenicima s prebivalištem u Kaštelima, obavljat će se od  srijede 9. prosinca do utorka 15. prosinca u vremenu od 8 do 14 sati i to na lokacijama:

  • prostorija Mjesnog odbora Kaštel Sućurac za Kaštel Sućurac i Kaštel Gomilicu
  • prostorija Udruge umirovljenika u Kaštel Kambelovcu za Kaštel Kambelovac i Kaštel Lukšić
  • prostorija Udruge tjelesnih invalida u Kaštel Novom za Kaštel Stari
  •  prostorija Lovačkog doma u Kaštel Novom za Kaštel Novi i Kaštel Štafilić

Pri preuzimanju božićnice umirovljenici su dužni predočiti svoju osobnu iskaznicu, zadnji odrezak od mirovine, a ukoliko ga ne posjeduju, onda izvadak iz banke ili rješenje o mirovini.
Da podsjetimo, umirovljenici s mirovinom do 2000 kuna dobit će poklon bon u vrijednosti 200 kuna, oni s mirovinama između 2001 i 3000 kuna bon u vrijednosti 150 kuna te oni s mirovinama između 3001 i 4000 kuna poklon bon od 100 kuna.

Nezaposlene osobe s područja Kaštela koje su upisane u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje do 30. studenog ove godine, primit će poklon bon u vrijednosti od 200 kuna, a mogu ih preuzeti od 9. do 15. prosinca na ulazu u sportsku dvoranu u Kaštel Sućurcu, navedenim danima od 8 do14 sati.

Korisnici minimalne zajamčene naknade također će dobiti poklon bonove u pojedinačnim vrijednostima od 200 kuna, a za njih će se podjela vršiti od 9. prosinca u zgradi Gradske uprave u Kaštel Sućurcu.

Sredstva za božićnice osigurana su u gradskom proračunu, a poklon bonovi iskoristivi su u trgovinama Tommyja i Ribole.

Za one koji iznimno ne mogu doći preuzeti bonove u navedenim terminima, u Gradu su ostavili mogućnost da iste preuzmu u zgradi Gradske uprave do kraja siječnja sljedeće godine.
Svi koji imaju pravo na božićnice te će iste preuzimati u narednim danima, dužni su se pri preuzimanju pridržavati svih epidemioloških mjera.

Foto: Pexels


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno