POZIVAJU I DRUGE NA UKLJUČENJE U AKCIJU
U sklopu cijelog niza akcija za pomoć potresom pogođenom stanovništvu Sisačko-moslavačke županije, pojedine kaštelanske udruge pokrenule su i posebnu humanitarnu akciju u kojoj žele prikupiti financijska sredstva za obnovu i gradnju kuće obitelji Sigur u Glinskoj Poljani.

U akciju su se uključili PŠK Srdela, HVIDRA Kaštela, DVD Kaštela, KKU Poklade, KPU Kampanel, PŠD Galeb, UDVDR DC, Udruga 141. brigade, Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Kaštela i Kaštelanske zagore te škola „Prof. Filipa Lukasa“. Osim njih u akciju se mogu uključiti svi zainteresirani, kako udruge tako i pojedinci te uplatiti sredstva na,  za ovu priliku otvoren račun kod OTP banke.

Inače, obitelj Sigur iz Glinske Poljane čine otac Miro, koji je razvojačeni hrvatski branitelj, a u ovom trenutku onkološki bolesnik, nezaposlena majka Marija te sinovi Josip i Kristijan, kadeti na vojnom učilištu Dr. Franjo Tuđman. Njihova kuća, kao i mnoge druge kuće na Banovini, značajno je oštećena i u njoj život nije moguć.

- Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama uspješno doći do cilja i pomoći ovoj obitelji da ponovo ima dom. Svi koji se žele uključiti u ovu akciju, a potrebne su im dodatne informacije, mogu se javiti organizatorima u udruge koje su akciju pokrenule – kazao nam je Ivica Vidović, predsjednik kaštelanske HVIDRE

IBAN na koji zainteresirani mogu uplatiti novčane donacije je HR5024070001500013361

Za uplate iz inozemstva treba navesti i BIC (SWIFT): OTPVHR2X


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij