OTVOREN POSEBAN RAČUN ZA DONACIJE DO 7. OŽUJKA
Kaštelanski planinari iz sva tri društva HPD Ante Bedalov, HPD Kozjak i HPD "Malačka" - Donja Kaštela ujedinili su snage u namjeri da pomognu obiteljima iz Novog Sela Glinskog koji su potresom pogođeni ostali bez svojih domova. Pokrenuli su akciju prikupljanja financijske pomoći i za tu svrhu su otvorili poseban račun kako bi se prikupile donacije koje će potom osobno uručiti obiteljima.

- Neki od nas su kroz razne udruge, hitne službe ili samoinicijativno u prethodnim mjesecima posjetili potresom pogođena mjesta i iz prve ruke se uvjerili u teške uvjete u kojima žive pojedine obitelji.
Shvativši da do nekih od njih pomoć neće stići na vrijeme, a treba preživjeti dok stigne, odlučili smo pozvati članove, prijatelje i simpatizere kaštelanskih planinarskih društava da podrže ovu akciju i doniraju unutar svojih mogućnosti. Zasad smo uz pomoć pouzdanih osoba koje poznaju situaciju u Glini pronašli nekoliko obitelji iz Novog Sela kojima stvarno treba pomoć za svakodnevne potrebe, a nadamo se skupiti dovoljno sredstava da se taj popis i proširi. U ovom malom mjestu živi oko 90 stanovnika, ima dosta obitelji koje su ostale bez krova nad glavom ili im kuća ima crvenu oznaku, neki imaju velik broj djece u kućanstvu i jedva preživljavaju na jednoj plaći, tako da smo sigurni da će im svaka kuna dobro doći – poručuju iz HPD Ante Bedalov i pozivaju sve koji to žele, da im se pridruže u donacijama, a za tu svrhu je otvoren i poseban račun.

Akcija traje do 7. ožujka, nakon čega će planinari osobno ići u Novo Selo Glinsko i obiteljima uručiti novac, kako navode, ravnomjerno raspodijeljen po broju članova obitelji. S toga poručuju pomozite koliko možete, jer svaka kuna je važna.

Za ovu akciju otvoren je posebni račun za prikupljanje donacija.

Broj računa: HR2924070001500013642 (OTP banka)
Primatelj: HPD Kozjak, Šetalište Gojača 13c, 21212 Kaštel Sućurac
Model: HR 99 ili 00
Poziv na broj: upisati datum uplate
Opis plaćanja: Donacija za Glinu


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij