hren

Djeca koja žive na području Gorice u Kaštel Sućurcu, novom naselju poviše magistralne ceste u kojem živi veliki broj mladih obitelji, uskoro će imati svoj prostor za zajedničku igru, jer su na tom području upravo u tijeku radovi na uređenju novog dječjeg igrališta.

- Zemljište na kojem uređujemo igralište, Gradu je na korištenje dala tvrtka Cemex. U građevinske radove Grad ulaže oko 300 tisuća kuna, a još 300 tisuća bit će utrošeno na nabavku opreme za igralište. Igralište će biti slično onome poviše magistrale u Kaštel Kambelovcu, a uskoro ćemo započeti i uređenje dječjeg igrališta u Kaštel Gomilici - informirao nas je gradonačelnik Denis Ivanović.

Gradonačelnik je u pratnji dogradonačelnika Grgice Benutića ovog petka obišao radove na igralištu, koje će uz klackalice, ljuljačke i ostalu opremu imati i teren za nogomet te košarku.

Uređenjem ovog prostora te prostora u Kaštel Kambelovcu, Grad Kaštela će uskoro imati oko tridesetak manjih i većih dječjih igrališta, čime Grad i dalje nastavlja s osiguravanjem potreba najmlađih Kaštelana.

Kako je gradonačelnik najavio tijekom posjeta, radovi na ovom igralištu trebali bi biti gotovi za približno dva tjedna.

 

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij