hren

Nakon uskršnjih praznika, učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola s područja Kaštela, pridružit će se srednjoškolcima te će od 12. travnja nastavu pratiti online i to prema organizaciji koja se provodila i sredinom siječnja, a prema odluci svake pojedinačne škole. Iz škola napominju kako su učenici obvezni prisustvovati satu. Ova se odluka odnosi i na maturante srednjih škola koji su do sada nastavu pratili u učionicama.

Škole su objavile organizaciju rada za učenike koje donosimo u nastavku.

U OŠ kneza Mislava  u Kaštel Sućurcu za učenike od 1. do 4. razreda nastava će se održavati u školi po ustaljenom rasporedu A smjena (1.i 3.razredi) jutro u 8 sati, a B smjena (2. i 4.razredi) poslijepodne u 14 sati. Ulaz u školsku zgradu za učenike 1. i 2. razreda je donji zapadni ulaz, a za učenike 3. i 4. razreda glavni ulaz.

Dodajmo, kako će se za učenike od 5. do 8. razreda nastava organizirati online, preko aplikacije Microsoft Teams u realnom vremenu, prema ranije utvrđenom rasporedu, odnosno A smjena jutro, a B smjena poslijepodne. Za vrijeme održavanja online nastave, početak nastave u jutarnjoj smjeni biti će u 8 sati, dok je u poslijepodnevnoj smjeni početak online nastave 13.30 sati.

U OŠ kneza Trpimira u Kaštel Gomilici učenici nižih razreda organizirat će se u jutarnjoj smjeni i međusmjeni. U 8 sati bit će početak nastave za učenike 2. razreda, izuzev 2. d, te 3. i 4. razreda prema rasporedu koji će im proslijediti razrednici. U 11.30 sati početak je nastave za učenike prvih razreda i 2. d razreda prema rasporedu koji će im proslijediti razrednici. Prijevoz je organiziran za jutarnju smjenu i međusmjenu po rasporedu koji možete pogledati OVDJE.

U OŠ Ostrog u Kaštel Lukšiću za učenike od 1. do 4. razreda nastava će se održavati u školi po ustaljenom rasporedu A smjena jutro, a B smjena poslijepodne.  Za učenike od 5. do 8. razreda  nastava će se organizirati online u realnom vremenu, odnosno A smjena jutro, a B smjena poslijepodne. Učenici su obvezni prisustvovati nastavi u realnom vremenu prema unaprijed određenom rasporedu. 

UOŠ prof. Filipa Lukasa u Kaštel Starom  za učenike od 1. do 4. razreda nastava će se izvoditi u školi, u smjeni A za sve niže razreda nastava počinje u 7.30 sati, a smjeni B nastava počinje u 13.30 sati. Za učenike od 5. do 8. razreda koji će nastavu pratiti online u jutranjoj smjeni nastava počinje u 8.15 sati, a smjeni B u 14.15 sati.

U OŠ Bijaći u Kaštel Novom, nastava će se za učenike nižih razreda održavati u školi, prema modelu A, dok će učenici viših razreda nastavu pratiti prema modelu C. Raspored i vrijeme održavanja nastave možete pratiti na stranicama škole.

Odluku o održavanju nastave prema modelima A i C donio je 8. travnja Stožer SDŽ te će se prema toj odluci na ovakav način nastava održavati do 17. Travnja. Navedenu odluku možete pogledati OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij