hren

Nakon uskršnjih praznika svi učenici, osim nižih razreda osnovne škole i maturanata nastavu su pratili online, prema odluci Stožera Splitsko-dalmatinske županije, tu odluku su ponovno produžili u istom obliku i na snazi će biti do 30. travnja. Također, i dalje se obustavlja održavanje praktične nastave u školskim objektima.

- Ponovno ističemo kako zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održavanje nastave za učenike osnovnih i srednjih škola i studente Sveučilišta u Splitu nastavit će se provoditi po Modelu 'C' odnosno 'online' nastava, osim učenika razredne nastave osnovnih škola (1. do 4. razred) gdje će se nastava i dalje održavati po Modelu 'A' odnosno neposredno u školi - dodali su iz Stožera.

Uz to, iz Stožera mole da se i dalje pridržavaju svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u slučaju promjene epidemiološke situacije te eventualne nove upute za organiziranje nastave bit ćete na vrijeme obaviješteni.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij