hren

U Kaštel Novom na Cesti dr. Franje Tuđmana na raskrižju s ulicom Polinovac, u srijedu, 28. Travnja, tijekom prijepodneva dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan automobil. Isti je tijekom nesreće sletio s prometnice udarivši u stup semafora, koji je tom prilikom oštećen, a na što su nas upozorili čitatelji.

Kako su nam kazali u splitskoj policiji, nemaju evidentiranu navedenu prometnu nesreću, iako je na fotografiji vidljivo kako je na obližnjem pločniku parkiran policijski kombi. Čitateljica koja nas je informirala bila je zabrinuta, prvenstveno zbog situacije da se prometna dogodila na dijelu gdje se nalazi pješački prijelaz.

Kako je to raskrižje ostalo bez jednog semafora kontaktirali smo gradsku tvrtku Zeleno i modro te nam je rečeno kako su obaviješteni o uništenom semaforu te da će isti biti postavljen u što skorijem vremenu.

Prema današnjim informacijama s terena, vidljivo je da su ostali semafori na tom raskrižju u funkciji, no čitatelje je ujedno zabrinula velika količina pijeska koji se nalazi na obližnjem autobusnom  ugibalištu uz navedeno raskrižje. Kako doznajemo, to nije vezano uz jučerašnju prometnu, nego je jedan od Prometovih autobusa ispuštao tekućinu, pretpostavlja se gorivo, koje su potom zbog sigurnosti u prometu, djelatnici tvrtke Pasike posipali sitnim pijeskom i to na stajalištima od Kaštel Štafilića do Cemexa.

 

Foto: Čitatelji


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij