hren

PROJEKT UDRUGE SLIJEPIH
Kako bi olakšali sudjelovanje na lokalnim izborima slijepim i slabovidnim osobama, za koje nije moguće prilagoditi glasačke listiće, Županijska udruga slijepih Split je, temeljem geografskog područja svog djelokruga, odlučila informirati svoje članove o ponuđenim kandidacijskim listama za Županijsku skupštinu te o kandidatima za župana, Zahvaljujući županijskom izbornom povjerenstvu, Udruga je dobila primjerke glasačkih listića te izradila audio snimke na kojima se u zvučnom formatu mogu čuti pravovaljane kandidacijske liste.

- Posebno hvala radijskoj voditeljici Editi Lučić-Jelić koja je svesrdno podržala ovu ideju i pročitala navedeni sadržaj, a njena izvrsna dikcija doprinijela izuzetno ugodnim i razumljivim snimkama. Udruga je kreirala i domenu na kojoj se navedene snimke mogu i preslušati. Inače, sve ove aktivnosti uvertira su u 70.rođendan Udruge koji se obilježava 3. lipnja.

Iskreno se nadamo da ćemo za četiri godine, prilikom održavanja narednih lokalnih izbora, na ovaj način adaptirati pravovaljane kandidacijske liste za većinu gradova i općina – kazao je Ivan Tokić, predsjednik Županijske udruge slijepih Split

Snimke se mogu preslušati na  poveznici: http://lokalniizbori.udrugaslijepih.hr/


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij