„Mrska osmorka“ Quentina Tarantina bio je film koji su zainteresirani mogli pogledati druge večeri Slow music festivala, a večeras na plažu Bilajka stiže mlada pjevačica Ana Opačak, koja će svojim nastupom zasigurno zagrijati srca publike.

Poklonici Tarantinovog redateljskog izričaja, sinoć su u kinu na otvorenom na plaži Bilajka, tijekom tri sata pratili radnju filma koji donosi priču o lovcu na ucjenjene glave Johnu "Hangmanu" Ruthu te događajima kada susreće drugog lovca. Publika se tako imala priliku uvjeriti zbog čega je film imao tri nominacije za Oscara, ali i zbog čega je Moriccone na 73. dodjeli Zlatnih globusa osvojio nagradu za najbolju originalnu muziku.

A upravo glazba i film poveznica su ovog prvog Slow music festivala, koji se u Kaštelima održava zahvaljujući organizatorima iz Kreativnog proljeća i udruge ST polis.

Večeras filmska glazba uživo

Nakon projekcija filmova tijekom dvije večeri, večeras,u subotu 12. lipnja,  treću večer festivala, u Kreativnu ulicu i na plažu Bilajka u Kaštel Gomilici stiže mlada pjevačica Ana Opačak, koja će sa sobom „donijeti“ niz glazbenih numera iz različitih filmova. U njenom nastupu uživo pratit će je maestro Jurica Karuza.

Početak njenog nastupa je u 21 sat, a ulaz za sve je slobodan.

 

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno