hren

Sve veći broj proslava vjenčanja i drugih događanja s više od sto sudionika te niz uputstava kojih se organizatori pojedinih događanja moraju pridržavati, pri čemu mnogi popise uzvanika i prijave događanja šalju na krive adrese, naveli su gradski Stožer Civilne zaštite da se obrate kaštelanskoj javnosti kraćim priopćenjem.

- Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH od  11.lipnja  2021. o nužnim epidemiološkim mjerama  radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja,  dopušteno je održavanje svadbenih svečanosti do 120 uzvanika, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i uz obveznu dostavu obavijesti o održavanju svečanosti.
Obavijest o vremenu i mjestu  održavanja s popisom uzvanika organizator svadbene svečanosti je dužan poslati 72 sata prije, a najkasnije 48 sati od održane svečanosti. 

Popis je potrebno popuniti podacima o ispunjenju epidemioloških mjera  za svakog uzvanika ( potvrda o kompletnom cijepljenju  ili negativan PCR test, brzi Antigenski test) nadležnoj županijskoj službi Civilne zaštite putem elektroničke pošte na adresu ŽC 112 Split (MUP CZ)  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Također na istu adresu elektroničke pošte organizator je dužan prijaviti sva događanja na kojima se očekuje prisutnost  više od 100 osoba na jednom mjestu – stoji u priopćenju koji je potpisala načelnica Stožera Jadranka Matok-Bosančić.

Odluku od 11. lipnja možete u potpunosti vidjeti OVDJE


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij