luka mala

U subotu navečer oko 20.30 sati na brcu u Kaštel Kambelovcu ispred obiteljske kuće uz bakljadu, pjesmu i pljesak dočekan je svjetski prvak u kickboxingu Luka Žuljević, koji je s natjecanja stigao u pratnji trenera KBK Uni Rent, Miljenka Šarca i Ivane Tadić.

Žuljević je iz Italije stigao sa zlatnom medaljom i peharom za osvojen naslov svjetskog prvaka u kategoriji do 89 kilograma, a njegova obitelj, rodbina, prijatelji i ljudi koje on sam trenira, dočekali su ga s cvijećem i velikom tortom te pripremljenom hranom. Svemu je prethodila bakljada, pjesma, pljesak i skandiranje.

U dobrom raspoloženju, Žuljević nije skidao osmijeh s lica, a da je iznenađen dočekom kazala nam je njegova sestra.

- Iznenadili smo ga, djelovao je sretno i zadovoljno. Zaslužio je ovakav doček, ponosni smo na njega, njegov trud i rad i na njegov uspjeh – kazala nam je kratko Tea Žuljević.

Luki Žuljeviću, inače po struci kondicijskom treneru je ovo treća zlatna medalja, uz titulu evropskog prvaka, svojim odličnim rezultatom postao je po drugi put i svjetski prvak.

Nakon pobjede i sam nam ja kazao kako je u ovo natjecanje uložio veliki trud te da mu ova titula mnogo znači, zahvalivši tom prilikom svojim trenerima kluba Uni Rent, kao i obitelji i prijateljima na velikoj podršci.

Video: čitatelj
Foto: Ivana Topić (PGK)

 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij