natjecaj likovni

U ORGANIZACIJI GRADSKE KNJIŽNICE KAŠTELA
Povodom 30. obljetnice početka Domovinskog rata i 30. obljetnice Bitke za Vukovar – grad heroj, Gradska knjižnica Kaštela raspisuje likovni natječaj za izradu plakata na temu Domovinskog rata pod naslovom „DOMO-FEST Mjesto sjećanja: Vukovar – Škabrnja – Kaštela“. Natječaj je otvoren do 31. listopada, a sudjelovati mogu djeca u dobi od pet do 18 godina s područja Kaštela i susjednih općina (dječji vrtići, osnovne škole i Srednja škola „Braća Radić“ te pojedinci).

Pojedinačni i grupni likovni radovi inspirirani Domovinskim ratom (mjesta nastradala u Domovinskom ratu, osobe i događaji iz Domovinskog rata i ostalo) u formi plakata šalju se poštom na adresu: Gradska knjižnica Kaštela (Za natječaj “DOMO-FEST”), Trg palih za domovinu 1, 21212 Kaštel Sućurac ili se mogu osobno donijeti u odjel Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Sućurcu.

Likovne radove potrebno je poslati i u .jpg formatu na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zajedno s osobnim podatcima.

Na poleđini svakog likovnog rada potrebno je napisati: naslov rada, ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja i broj telefona/mobitela, dok je na posebnom papiru uz radove potrebno priložiti: naslov rada, ime i prezime, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj mobitela autora/roditelja/mentora i e-mail adresu te obvezno navesti dječji vrtić, odnosno razred i naziv osnovne ili srednje škole koju dijete polazi, kao i ime i prezime učitelja/nastavnika/mentora i broj mobitela uz potpisanu suglasnost roditelja. Sve navedene podatke potrebno je poslati i na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Povjerenstvo će odabrati najuspješniji likovni rad te će na temelju istog biti izrađen plakat za prvi „DOMO–FEST“ – festival domoljubnih pjesama, koji će se održati u utorak, 23. studenog u 19 sati u Kino dvorani „Sveti Juraj“ u Kaštel Sućurcu. Istom prilikom u atriju kino dvorane bit će izloženi svi likovni radovi pristigli na natječaj, dok će autoru odabranog radu na temelju kojeg će biti tiskan plakat za prvi „DOMO-FEST“ biti dodijeljena nagrada i priznanje.

Natječaj je objavljen na internet stranici Gradske knjižnice Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij