bradata aukcija mala

Organizatori Bradate aukcije, koja se prošle subote održala u Planu B u Splitu izvijestili su javnost da je u ovogodišnjoj aukciji prikupljeno točno 235.282,87 kuna, koje su uplaćene na račun Županijske lige protiv raka Split.

Petu godinu zaredom Bradatu aukciju organizirali su Siniša Šunjić i Marko Sučić , kojima je od početka motiv bio organizirati splitsku verziju 'Movembera' kako bi osvijestili svoje prijatelje, kolege i poznanike o važnosti preventivnih pregleda i o brizi za muško zdravlje. I doista, Bradata aukcija koja je započela 2017. godine u krugu prijatelja i poznanika sakupivši tada oko 27 tisuća i preko 240 tisuća kuna donacija u prve četiri godine održavanja. U ovoj jubilarnoj petoj aukciji za brkove i brade sakupljen je rekordan iznos.

Ovom iznosu treba nadodati i i 20 tisuća kuna vrijednosti uroloških besplatnih pregleda. Županijska liga protiv raka Split uplaćeni iznos utrošit će na edukaciju šire javnosti o važnosti preventivnih pregleda.
Organizatorima se ovom prilikom posebno zahvalio prof. dr. sc. Eduard Vrdoljak, dr. med., predsjednik ŽLPR Split.

bradata aukcija mala

Bradata aukcija organizirala se uz pomoć brojnih prijatelja i partnera, a podršku su joj ove godine u posebnom karuselu splitskim ulicama dali i pripadnici brojnih moto klubova, među njima i kaštelanski MK Uspomena i MK Sjene.
Kaštelanski bajkeri, osim u karuselu, ove su se godine uključili i prikupljanjem donacija, nominiravši bradu člana MK Sjene Marija Matasa za pet tisuća kuna.

- Članovi MK Sjene, zajedno s MK Uspomena, MK Reborn i drugim prijateljima prikupili su za njegovu bradu više od pet tisuća kuna, a koliko je još dodatno bilo direktno uplaćeno na račun Županijske lige nije nam točno poznato. No cilj smo ostvarili, prikupili smo potrebna sredstva, a Mario je ostao bez brade.– kazao nam je Marko Konta, tajnik MK Sjene.

bradata aukcija mala

Partneri Županijskoj ligi za borbu protiv raka Županijska liga protiv raka bili su Ka'brada, Rotary klub Split Plus, PromoPlan i Kazinoti & Komenda te brijačnice Leekarija Barber Shop, Babershop Ivan, Barbershop Stil A, Španić Barber iz Vinkovaca.

- Ove smo godine imali rekordan broj prijavljenih brada i brkova među kojima i učenike iz Elektrotehničke škole Split, posebno hvala njima i njihovoj profesorici Ivani Krce Mihovilović. Hvala na podršci i VK Jadran te moto klubovima: BMW Moto Klub Dalmacija, MK Vuk Samotnjak, MK Uspomena, MK Sjene, MK Reborn, MK Fjaka, MK Desperado, MK 4. gradijska, MK Mirakul Riders, MK Classic Riders, kao i svima ostalima bez kojih ovogodišnja Bradata ne bi bila ovako uspješna: Barber Enis Šubo iz Sarajeva, Brica Grozdi iz Trogira, Spartium natural cosmetics, Mesnica Bokšić, MID, Šime's Buchery, Jameson, Tap B, La Delta, Babaloo Bar, Sidi Bar, dr. med. Mirnes Selimović, Poliklinika Uglešić, Medicinski fakultet Split, DJ Matthew Bee, bend Little sisters i cijelom timu fantastičnog domaćina – pub Plan B!“ – poručili su organizatori.

Foto: MK Sjene


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada