Prva ovogodišnja redovna sjednica Gradskog vijeća Kaštela održat će se ovog ponedjeljka, 10. veljače u gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu, s početkom u 11 sati, a na dnevnom redu nalazi se 18 točaka iz područja urbanizma, komunale, pravnih i općih poslova te društvenih djelatnosti.

Na ovoj sjednici vijećnici će odlučivati o stavljanju izvan snage nekoliko urbanističkih planova uređenja, izmjenama Statuta Grada te Poslovnika Gradskog vijeća, novim članovim Upravnog vijeća Gradske knjižnice, suglasnosti o zaduživanju tvrtke Zeleno i modro za nabavku vozila i sredstava za rad, kupovini zemljišta od kaštelanskih staklenika na području Knežine i drugim temama.

Ususret Danu grada vijećnici će razmotriti i odlučiti o prijedlozima Komisije za dodjelu javnih priznanja osobama i udrugama kojima će pripasti nagrade grada za životno djelo, godišnje pojedinačne i skupne nagrade te nagrada za humanost i dobrovoljno darivanje krvi. Pred vijećnicima je i odluka o visini novčane nagrade dobitnicima nagrade za životno djelo.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij