hren

VIJEĆNICI ODLUČILI
Kaštelanski umirovljenici s nižim mirovinama, nezaposleni te korisnici minimalne zajamčene naknade i ove će godine, prema odlukama gradskih vijećnika, dobiti božićnice u obliku poklon bonova, iskoristivih u trgovinama Tommyja i Ribole.

- Pravo na poklon bonove ostvaruju umirovljenici koji imaju mirovinu do 4000 kuna i to na način da će oni s mirovinama do 2000 kuna dobiti poklon bon od 200 kuna, oni s mirovinama između 2000 i 3000 kuna bon od 150 kuna, a oni koji primaju mirovine u rasponu između 3000 i 4000 kuna bon od 100 kuna. Bonove od 200 kuna dobit će nezaposleni u evidenciji Zavoda za zapošljavanje, a isto toliko i korisnici minimalne zajamčene naknade – obrazložila je pročelnica Sandra Zokić.

Ujedno, Grad će i ove godine u povodu Božića, pomoći roditeljima poginulih branitelja s 500 kuna, a tu pomoć dobit će oni roditelji koji se nalaze u evidenciji dvije kaštelanske udruge roditelja poginulih branitelja.

Točni datumi, vrijeme i način podjele božićnica bit će utvrđeni naknadno te objavljeni u sredstvima informiranja, a sve će biti organizirano u skladu s epidemiološkim mjerama.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij